Valitse sivu

Millainen on uusi kvanttitalousjärjestelmä eli QFS?

Tiesitkö että käteinen rahamme ei ole enää 1970-luvun jälkeen ollut sidoksissa arvometalleihin? Rahan arvon takeena ei ole ollut siis mitään konkreettista, vain keskupankkien keskinäinen sopimus sen käytöstä ja arvostuksesta.

Nyt Covid-kriisin aikaan eri maiden hallitukset ovat painaneet lisää rahaa hämmästyttävällä vauhdilla ”elvytystarkoituksessa”. Sen seurauksena käteisen rahan arvo on laskenut laskemistaan ja inflaatio on korkeimmillaan 30 vuoteen, jopa noin 5% kuukaudessa!

Suojatakseen omien säästöjensä arvoa, on moni päätynytkin sijoittamaan rahojaan kultaan tai hopeaan, jotka jalometalleina säilyttävät rahan ostovoimaa historiallisestikin tarkasteltuna erittäin hyvin. Fyysisen kullan ja hopean nurja puoli on kuitenkin paitsi se, että metallien säilytys vaatii sekä turvallisuutta että tilaa, mutta myös se, että niitä ei tällä hetkellä voi käyttää arjen ostoksissa vaihtamatta niitä ensin käteiseksi.

Maailmantalouden tilanne pankkien laittomien toimien vuoksi on kestämätön ja sen tähden olemmekin siirtymässä uuteen taustalla hiljaisesti rakennettuun talousjärjestelmään.

Tulevan rahapoliittisen ekosysteemimme digitaaliset valuutat on sidottu arvometalleihin tai globaalisti arvostettuihin käyttötavaroihin, jolloin jokaisella yksittäisellä digitaalisella kolikolla (token) on olemassa siihen liitetty fyysinen muuttumaton vastineensa, eikä sen arvo pääse laskemaan. Tässä järjestelmässä nämä ”liitetään toisiinsä” lohkoketjun, kvanttitietokoneen ja uuden globaalin Starlink -sateliittijärjestelmän paikantimien avulla.

Arvometallitakeiset digitaaliset valuutat tulevat korvaamaan kaikki nykyiset fiat valuutat sekä kryptot maailmanlaajuisesti.

Quantum Financial System (QFS) on uusi kvanttitalousjärjestelmä, jolla pyritään vapaaseen kaupankäyntiin, globaaliin oikeudenmukaisuuteen sekä osapuolten täydelliseen itsenäisyyteen ja riippumattomuuteen. QFS on avoimeen lähdekoodiin perustuva täysin läpinäkyvä ekosysteemi, joka pitää sisällään myös pankkien ja keskuspankkien välisen uuden maksujärjestelmän (CIPS – Cross Border Interbank Payment System). Pääset tutustumaan koko QFS-kokonaisuuteen alla olevasta linkistä.

Quantum Financial System Infographic (pdf)

Kvanttirahoitusjärjestelmä perustuu läpinäkyvyyteen, koskemattomuuteen ja kaikkien toimijoiden itsemääräämisoikeuteen. Sen keskeisenä etuna onkin suojella kaikkia osapuolia pankkien sekä valtioiden virkajärjestelmän korruptiolta, koronkiskonnalta ja manipuloinnilta sekä varmistaa, että pankkeja valvotaan ja yksilöä suojellaan sopimuksen mukaisesti varojensiirtoprosessissa.

QFS on siis täysin riippumaton nykyisestä keskitetystä keskuspankkijärjestelmästä ja se tekee kehittyneiden teköälyavusteisten ominaisuuksiensa ansiosta kaikki muut siirtojärjestelmät tarpeettomiksi (mm. SWIFT). QFS:n ohjaava tekoäly valvoo maksuliikennettä ja käsittelee maksut reaaliajassa ilman viiveitä ja valvoo valtioiden johtajien ihmisoikeussopimuksien noudattamista.

Uusi kvanttitalousjärjestelmä toimii kvanttiteknologialla ja hyödyntää äärimmäisen nopeaa fotonitekniikkaa, joka prosessoi tietoa 3,5 triljoonan kuvan sekuntinopeudella. Ympäri maailmaa sijoitettujen kvanttitietokoneiden verkosto on yhteydessä GPS-kiertoradalla oleviin satelliitteihin ja tämä verkosto korvaa IP-reititystä käyttävän internetverkon.

Yksilölle tämä tarkoittaa sitä, että esim. lähettäessäsi maksua ystävällesi toiselle puolelle maailmaa, voit lähettää maksun vaikkapa suoraan puhelimestasi digitaalisesti ja ystäväsi voi vastaanottaa sen omaan puhelinlompakkoonsa tai suoraan pankkitilille jossain muussa valuutassa. Kaikki tämä tapahtuu muutamassa sekunnissa, ilman pankkien osallistumista tai valvontaa, hidasta siirtoprosessia tai suuria siirtomaksuja.

QFS ekosysteemi on rakennettu ihmiseltä ihmiselle ja varmistaa sataprosenttisen taloudellisen turvallisuuden ja läpinäkyvyyden kaikille digitaalisen valuutan haltijoille. QFS vähentää läpinäkyvyydellään globaalia korruptiota, parantaa eri maiden kansallista turvallisuutta sekä vapauttaa globaalin talouskasvun ja teknologisen kehityksen valtavan potentiaalin meidän ihmisten hyväksi.

 

Olemme siirtymässä uuteen vapaaseen aikaan, jossa saat seistä omassa voimassasi ja vastata itse kaikista varoistasi.

Seuraavassa osiossa saat tietää, miten vauraus nostetaan maailmanlaajuiseen kukoistukseen. Jatkathan siis tutkimusmatkaasi alla olevasta painikkeesta.