Valitse sivu

Miksi uudesta järjestelmästä ei ole laajamittaista tietoa julkisesti saatavilla?

Oletko ihmetellyt, miten oudoksi on maailman meno muuttunut viimeisten vuosien aikana? Vapaata elämäämme ovat rajoittaneet mm. pandemiat, rokotepassit, matkustusmääräykset ja maskipakko. Nämä kaikki ovat oireita siitä, mitä taustalla tapahtuu.

Olet varmasti kuullut Maailman talousfoorumin (World Economic Forum) ajamasta suunnitelmasta, jolla ajetaan ihmiset kohti tiukkenevaa kontrollia. Gesara ja kvanttitalousjärjestelmä on luotu vastavoimaksi tälle Great reset -agendalle sekä tällä hetkellä vallalla olevalle talousjärjestelmälle. Nykyinen säädösviidakko, laki ja talousjärjestelmä hyödyttää ainoastaan hierarkiassa ylimpänä olevia. Kvanttitalousjärjestelmä tulee kääntämään asetelman päälaelleen. Ihminen itse saa jatkossa täyden vallan oman vaurauden vaalimiseen. Jotta vältytään ennenaikaisesta paniikista ja talouden romahtamisesta, kaikki tehdään taustalla valmiiksi. Nykyisen talousjärjestelmän romahtaminen pitää ajoittaa oikea-aikaisesti, jotta siirtymä uuteen järjestelmään tapahtuisi mahdollisimman tehokkaasti. 

Jos osaa katsoa asioita kollektiivisesti, voi huomata, että ympäri maailmaa on tapahtunut paljon esimerkiksi pankkien sekä yritysten ylimmän johdon vaihtumista. Useiden globaalien yritysten toimitusjohtajia on eronnut ja tilalle on asetettu tulevaa järjestelmää tukevia henkilöitä.  Samaan aikaan vanhan järjestelmän kirstunvartijat yrittävät hillitä inflaatiota järjettömällä lisärahan painamisella. Oikea-aikaisesti ajoitettuna kvanttitalousjärjestelmä laukaisee ketjureaktion, jonka seurauksena nykyisen talousjärjestelmän hallitsijat kaatuvat; vanha kaarti ulos ja uusi kaarti tilalle. Sinä tulet kuulumaan tuohon uuteen kaartiin!

Tämän kaiken pystyy päättelemään mikäli antaa tilaa vaihtoehtoiselle ajatukselle. Myös valtamedia nykyisessä muodossaa tukee vallalla olevia, joten tieto kaikesta taustalla tapahtuvasta pitää etsiä vaihtoehtoisista lähteistä.

Olemme nyt raottaneet sinulle pandoran lipasta. Matkamme seuraavassa ja viimeisessä vaiheessa voit kasvattaa tietoisuuttasi sinulle keräämiemme tietolähteiden kautta.