Valitse sivu

Mikä on Gesara?

Miltä kuulostaisi maailma, jossa köyhyys, niukkuus, eriarvoisuus ja sortaminen loistaisi poissaolollaan ja tilalle astuisi vauraus sen kaikissa muodoissaan?

GESARA eli maailmanlaajuista taloudellista turvallisuutta ja uudistusta koskeva laki (Global Economic Security and Reform Act) on julkistamisen ja aktivoinnin kynnyksellä ja se tulee muuttamaan kaikkien maailman ihmisten elämän.

GESARA:ssa on kyse lähes kaiken globaalin varallisuuden, kuten jalometallien, luonnonvarojen ja jalokivien jakamisesta oikeudenmukaisella tavalla. Maailman jalometallivaranto on valtava ja sitä on riittävästi kaikkien liikkeelle laskettavien valuuttojen takaamiseksi. Kvanttitalousjärjestelmä (QFS) ja GESARA kulkevat täten käsi kädessä. Tämänhetkisten tietojen mukaan ainakin 209 maata ovat sopineet yhdessä GESARA:n liittyvien toimenpiteiden tekemisestä.

On myös viitteitä, että voimaan astuttuaan GESARA mitätöisi osan lainoista, jotka johtuvat pankkien ja hallitusten laittomasta ja korruptoituneesta toiminnasta ympäri maailmaa. Myös tulovero saatetaan poistaa, koska GESARA tekee veroista tarpeettomia. GESARA:n jälkeen kaikille valtiolle luotaisiin tarpeellinen tulovirta ainoastaan  yhtenäisverolla, joka perittäisiin vain uusien tuotteiden osalta.

Gesaran pääkohdat:

– palautetaan maiden alkuperäiset perustuslait

– luodaan uudet valuutat, joiden vakuutena ovat kulta, hopea, iridium, platina ja muut jalometallit sekä arvokkaat kulutushyödykkeet kuten kahvi ja vilja

– poistetaan perustuslain vastainen pankki- ja lainoitustoiminta

– luodaan uudet pankkijärjestelmät alkuperäisten perustuslakien mukaisesti

– poistetaan keskuspankkijärjestelmät. Ihminen oman vaurautensa vartijana

– koulutetaan kaikki tuomarit ja asianajajat uudelleen (perustuslakien mukainen oikeusjärjestelmä)

– lopetetaan kaikki aggressiiviset sotilaalliset toimet maailmanlaajuisesti

– käynnistetään maailmanlaajuisen vaurauden ensimmäinen vaihe ja vapautetaan valtavia rahasummia humanitaarisiin tarkoituksiin

– mahdollistetaan uusien teknologioiden, kuten vapaiden ja ilmaisten energialähteiden käyttöönotto

– mahdollistetaan uusien terveysteknologioiden käyttöönotto

– puretaan ydinvoimateknologia (ydinvoimalat ja ydinaseet poistetaan)

Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Kysymys kannattaa kuitenkin kääntää toisinpäin; miksi tämä ei ole ollut aiemmin mahdollista?

Tällä retkellä löydät siihenkin vastauksia. Seuraavaksi jatkamme mielenkiintoista matkaamme kvanttitalousjärjestelmän standardisointiin.